Massive sildeben af eget design

Vores nye flotte og ubehandlede massive sildeben findes i to størrelser i enten 90 mm eller 125 mm i bredden. De fås enten børstet eller sleben i overfladen. De er præcisionsudført under anvendelse af den mest avancerede teknologi til rådighed. Gulvene er designet til de danske hjem med forskellige former for udtryk og design samt overfladetype.

BESØG OS I VORES SHOWROOM  OG FIND DIT DRØMMEGULV

Når du booker en tid i vores showroom, sætter vi god tid af til at rådgive dig i forbindelse med dit gulvvalg. Vi rådgiver både dig, som allerede ved, hvilket gulv du leder efter, men også dig som er på bar bund.

Verdensmål

Hos Trægulvsspecialisten er vi stolte af ikke bare at sige, at vi arbejder med verdensmålene hver dag, men at vi rent faktisk kan dokumentere det.

I dag har både virksomheder og kunder et ansvar for at agere klimavenligt og nedsætte CO2 udledningen. Trægulvspecialisten arbejder målbevidst med at bidrage til opnåelse af FN´s verdensmål, og vi hjælper kunderne til at træffe klimabevidste valg ved at tilbyde bæredygtige trægulve produceret og håndteret med omhu for vores klima. At købe et trægulv, der er af høj kvalitet og klimavenligt, kan umiddelbart virke dyrere, men set over en længere periode, hvor kvalitet og teknologi betyder mindre vedligehold og længere holdbarhed, er den rette løsning både bekvem, nedsætter køb-og-smid-væk-kulturen, og bliver en gevinst for vores klima.

Trægulvsspecialisten tilbyder et eksklusivt bredt sortiment, moderne som klassisk, og tilbyder professionel rådgivning og montering til private og virksomheder. Et tæt samarbejde med vores leverandører betyder, at vi ved større projekter kan tilbyde skræddersyede løsninger, nøjagtig tilpasset kundens ønsker og behov.