Hvorfor er et Lauzon gulv så specielt?

Gulve fra canadiske Lauzon kan ikke sammenlignes med andre almindelige trægulve. Lauzon har indarbejdet en helt specielt teknologi i deres gulve kaldet Pure Genius, som blandt andet forbedrer luften i dit hjem med op til 85 %. Teknologien gør også, at du aldrig vil få slidbaner og hverdagsridser i gulvet. Et gulv fra Lauzon er nul drift og 100 % vedligeholdelsesfrit og har desuden hele 50 års garanti på lakken. Du kommer aldrig til at bruge penge på gulvet, når først det er lagt.

Læs mere om Lauzon gulvenes egenskaber i vores brochure.

Mange af vores plankegulve kan også fås som sildeben

Forurenende stoffer overalt

Forurenende stoffer overalt

Hver dag tager vi over 20.000 vejrtrækninger. Ofte er indeklimaets indåndingsluft langt mere forurenet end udeluften, 5-10 gange ifølge nogle estimater. Det skyldes, at vi lever i stadig mere lufttætte miljøer, der indeholder mange kilder til indendørs forurening. Byggematerialer, møbler eller almindelige husholdningsartikler kan løbende afgive giftige stoffer, hvoraf det almindeligste er formaldehyd.
Vi bruger typisk 90 % af tiden indendørs og 14 timer om dagen i hjemmet. Derfor er kvaliteten af luften i vores hjem noget, vi alle bør være optaget af. Dårligt indeklima kan føre til en lang række sygdomme, bl.a. allergi og astma.

Luftrensende intelligent gulv

Luftrensende intelligent gulv

Alle vores gulve er fremstillet uden opløsningsmidler, flygtige organiske forbindelser eller formaldehyd, og de opfylder de strengeste standarder for giftige emissioner.Takket være vores avancerede teknologi, Pure Genius, sikrer vores gulve med titanium-finish et endnu renere indemiljø. Pure Genius er et lysaktiveret, luftrensende middel fremstillet af titandioxid, der er integreret i Lauzons titanium-gulvfinish. Lauzons Pure Genius giver dit gulv mulighed for at rense luften på samme måde som træer

Aktiveres af lys

Aktiveres af lys

Pure Genius virker af sig selv. Naturlig eller kunstig belysning aktiverer titandioxiden i Pure Genius og aktiverer det luftrensende middel.
Luftcirkulationen, som genereres af vores bevægelser gennem et rum eller en blæser er alt, der kræves, for at de toksiske forurenende stoffer i luften kommer i kontakt med de aktive Pure Genius-nanopartikler.
De aktive nanopartikler i Pure Genius nedbryder de toksiske stoffer i luften (formaldehyd og andre forurenende stoffer) og omdanner dem til uskadeligt vand og kuldioxidmolekyler.

Se og vælg den rigtige farve!

Farver kan være svære at gengive korrekt på en online skærm.
Derfor kan gulvenes og træets rigtige farve variere fra farven, du ser på skærmen.

Kom ned i vores showroom i Glostrup, hvor du kan se alle vores gulve. Du får dermed en bedre forståelse af, hvilken farve DIT næste gulv har i virkeligheden.

Vi sidder klar til at rådgive dig.

Laboratorietestet

Pure Genius er testet gentagne gange i uafhængige europæiske og nordamerikanske speciallaboratorier for at dokumentere teknologiens ydeevne og effektivitet. Pure Genius giver et sundere indeklima.


Perfektion gennem præcision

Naturen overlader ikke noget til tilfældighederne. Hvert element har sin eksistensberettigelse Naturens elementer går i bemærkelsesværdig spænd med hinanden og giver liv til en ekstraordinær organisk helhed. Hos Lauzon er vi inspireret af naturens balance.


Perfekt håndværk

Vi fremstiller hvert stykke træ med den nyeste teknologi, der sikrer den allerhøjeste præcision. Det giver os mulighed for at opnå nøjagtige resultater for hvert produkt, vi producerer – hver gang.