Gulve af eget design

Af vores egen designede gulvserie har vi 10 forskellige lækre lamel opbyggede gulve, udviklet til gulvvarme med hver deres udseende, fordele og design. Vores egne gulve er med 5G kliksystem, 4mm slidlag samt faset på alle 4 sider, præcisionsudført under anvendelse af den mest avancerede teknologi til rådighed. Gulvene er designet til de danske hjem med forskellige former for udtryk, design, overfladebehandling (Lak, Olie eller Hardwax Oil) samt overfladetype (Børstede, Sleben eller Handscraped)

Verdensmål

Hos Trægulvsspecialisten er vi stolte af ikke bare at sige, at vi arbejder med verdensmålene hver dag, men at vi rent faktisk kan dokumentere det.

I dag har både virksomheder og kunder et ansvar for at agere klimavenligt og nedsætte CO2 udledningen. Trægulvspecialisten arbejder målbevidst med at bidrage til opnåelse af FN´s verdensmål, og vi hjælper kunderne til at træffe klimabevidste valg ved at tilbyde bæredygtige trægulve produceret og håndteret med omhu for vores klima. At købe et trægulv, der er af høj kvalitet og klimavenligt, kan umiddelbart virke dyrere, men set over en længere periode, hvor kvalitet og teknologi betyder mindre vedligehold og længere holdbarhed, er den rette løsning både bekvem, nedsætter køb-og-smid-væk-kulturen, og bliver en gevinst for vores klima.

Trægulvsspecialisten tilbyder et eksklusivt bredt sortiment, moderne som klassisk, og tilbyder professionel rådgivning og montering til private og virksomheder. Et tæt samarbejde med vores leverandører betyder, at vi ved større projekter kan tilbyde skræddersyede løsninger, nøjagtig tilpasset kundens ønsker og behov.