Brochure

Herunder kan du downloade vores brochure om de luftrensende gulve fra canadiske Lauzon.
Hvis du har yderlige spørgsmål kan du kontakte os på tlf: 4375 2565

Datablade og monteringsvejledninger

Herunder kan du downloade vores Datablade og monteringsvejledninger til Lauzon gulvene.
Hvis du har yderlige spørgsmål kan du kontakte os på tlf: 4375 2565

Få et sundt indeklima med Lauzon gulve

Design
I tæt dialog med designere skaber vi moderne, praktiske og bæredygtige løsninger. Vores tidløse gulve giver denne fornemmelse af komfort og tilfredsstillelse i dit hjem. Hver eneste dag arbejder vores træeksperter med at finde den indre skønhed, der gør hver træsort særlig egnet til at skabe den perfekte stemning, du vil glæde dig over at genopdage hver dag.

Kvalitet
Omhyggeligt udført ingeniørarbejde sikrer en høj kvalitet, en stærk og stabil opbygning af hvert stykke trægulv, som er velegnet til gulvvarme, uden at ville arbejde i temperaturforskelle.

Overfladebehandling – Oplev vores Titanium tm finish. Vores eksklusive polymeriserende teknologi har gjort det muligt for os at revolutionere branchen og omdefinere standarderne for kvalitet. Med 30års garanti på lakken i private hjem og 10år i erhverv, undgår man at skulle regelmæssigt slibe og omlakere. Og når det er lagt, er det klar til brug. Der er derfor ingen efterbehandling. Den høje kvalitet betyder et bæredygtigt trægulv, som vil holde i mange år.

Vedligehold
Vi imødekommer kundernes ønske om et (næsten) vedligeholdelsesfrit trægulv – der er både penge og besvær at spare ved at minimere vedligehold, fordi den stærke overflade betydeligt nedsætter behovet for regelmæssig slibning og genbehandling. Dvs ingen støv eller efterbehandling. Vi tilbyder forskellige løsninger af overfladebehandlinger afhængigt af kundens ønsker. Sammen skræddersyer vi den bedste løsning hver gang.