Design

I tæt dialog med designere, skaber vi moderne, praktiske og bæredygtige løsninger. Vores tidløse gulve giver denne fornemmelse af komfort og tilfredsstillelse i dit hjem. Hver eneste dag arbejder vores træeksperter med at finde den indre skønhed, der gør hver træsort særlig egnet til at skabe den perfekte stemning, du vil glæde dig over at genopdage hver dag.

Kvalitet

Omhyggeligt udført ingeniørarbejde sikrer en høj kvalitet, en stærk og stabil opbygning af hvert stykke trægulv, som er velegnet til gulvvarme, uden at ville arbejde i temperaturforskelle.

Overfladebehandling – Oplev vores Titanium tm finish. Vores eksklusive polymeriserende teknologi har gjort det muligt for os at revolutionere branchen og omdefinere standarderne for kvalitet. Med 30års garanti på lakken i private hjem og 10år i erhverv, undgår man at skulle regelmæssigt slibe og om-lakere + når det er lagt er det klar til brug (ingen efterbehandling). Den høje kvalitet betyder et bæredygtigt trægulv, som vil holde i mange år.

Vedligehold

Vi imødekommer kundernes ønske om et (næsten) vedligeholdelsesfrit trægulv – der er både penge og besvær at spare ved at minimere vedligehold, fordi den stærke overflade nedsætter betydeligt behovet for regelmæssig slibning og genbehandling. Dvs ingen støv eller efterbehandling. Vi tilbyder forskellige løsninger af overfladebehandlinger afhængigt af kundens ønsker. Sammen skræddersyer vi den bedste løsning hver gang.

Pure Genius gør dit hjem renere

Alle vores Lauzon gulve er fremstillet uden opløsningsmidler, flygtige organiske forbindelser eller formaldehyd, og de opfylder de strengeste standarder for giftige emissioner. Takket være vores avancerede teknologi, Pure Genius, sikrer vores gulve med titanium-finish et endnu renere inde miljø. Pure Genius er et lysaktiveret, luftrensende middel fremstillet af titandioxid, der er integreret i Lauzons titanium-gulvfinish. Lauzons Pure Genius giver dit gulv mulighed for at rense luften på samme måde som træer udenfor.

Montering/lægning af gulve

Vi tilbyder montering af trægulve, udført af vores højt specialiserede og erfarne tømrer.

Bæredygtighed

Vi er specialister i at levere trægulve af høj kvalitet der sikrer et bæredygtigt gulv der holder i mange år. At levere et bæredygtigt trægulv gør vi ved altovervejende at anbefale et lamelopbyggede gulv. Dvs. gulve der benytter lige præcis det stykke træ som der er behov for og ikke mere. Vi gør hermed op med den traditionelle opfattelse af, at et massivt gulv er lig med høj kvalitet. Til et massivt gulv anvendes unødigt meget træ, som vi sammen med førende producenter anser som unødvendigt og uhensigtsmæssigt. Med moderne teknologi kan vi ikke alene opnå højere kvalitet og en række andre fordele ved at benytte lamelopbyggede gulve, vi kan også mindske forbruget af træ og dermed udvise omhu for bevaring af vores skove.

Som virksomhed påtager Vi sig et stort ansvar for at reducere CO2 udledningen og passe på vores klima. Dette starter allerede i skoven ved udvælgelsen af træer og indtil trægulvet er monteret og i brug. Vi tilstræber at samarbejde med producenter og leverandører som udviser ansvarlig omhu for skovforvaltning, som anvender træ fra nærtliggende skove og dermed mindsker transport, samt minimerer spild. Vores Canadiske samarbejdspartner Lauzon er her et glimrende eksempel, som med stor omhyggelighed udvælger træer i deres ”baghave”, har etableret den fulde produktionslinje ved siden af skoven, samt har elimineret spild til 0 % ved bl.a. at anvende bark til medicinalindustrien og afskæringer til fyringspiller. Lauzon går endda et skridt videre, ved at tilføre overfladen på trægulvet en teknologi som lader træet ”leve” videre efter montering, og forårsager et op til 85% renere indeklima.

Teknologi og forskning

Vi samarbejder med en dansk Greentech virksomhed Photocat. Det er Photocat som gennem forskning og utallige forsøg har udviklet den teknologi, Pure genius, som er at finde i Lauzons overfladelak. Pure genius består af en titaniumdioxid, som efterligner træernes naturlige fotosyntese, og dermed får trægulvet til at ”leve” videre og rense luften, præcis som udenfor hvor træer opsamler CO2. Pure Genius reducerer flygtige stoffer fra ex maling, møbler og luftforurening, ligesom det reducerer bakterier og svampesporer. Med en Pure Genius overflade vil trægulvet ud over en uhørt lang levetid derfor forbedre indeklima og sundhed, ved at mindske allergier og luftvejsgener.

Smukke og bæredygtige gulve

Laboratorietestet

Pure Genius er testet gentagne gange i uafhængige europæiske og nordamerikanske speciallaboratorier for at dokumentere teknologiens ydeevne og effektivitet. Pure Genius giver et sundere indeklima.


Perfektion gennem præcision

Naturen overlader ikke noget til tilfældighederne. Hvert element har sin eksistensberettigelse Naturens elementer går i bemærkelsesværdig spænd med hinanden og giver liv til en ekstraordinær organisk helhed. Hos Lauzon er vi inspireret af naturens balance.


Perfekt håndværk

Vi fremstiller hvert stykke træ med den nyeste teknologi, der sikrer den allerhøjeste præcision. Det giver os mulighed for at opnå nøjagtige resultater for hvert produkt, vi producerer – hver gang.