Hvordan er Lauzon miljøbevidste?

Læs mere om Lauzon og deres specielle tilgang til ansvarligt skovbrug nedenfor.

Skovforvaltning

Hos Lauzon er de dybt bevidste om den uvurderlige værdi af vores vigtigste ressource: træ. Derfor følger de nøje den bedste praksis for skovforvaltning. Lauzon fokuserer på streng overholdelse af de højeste miljøstandarder, samtidigmed at de nøje planlægger og udfører træfældningen. Lauzon er omsorgsfulde forvaltere af næsten to millioner hektar skov, som de har fået betroet, og de arbejder utrætteligt på at gøre tingene rigtigt fra skov til gulv.

Ressourceoptimering

Lauzons topmoderne savværk sætter dem i stand til nøjagtigt at afstemme produktionen efter efterspørgslen med fuld udnyttelse af hvert stykke træ. Sammenlignet med branchestandarderne tillader Lauzons miljøansvarlige produktion dem at fremstille flere planker af samme mængde træ, så de er med til at reducere miljøpåvirkningen.

Genanvendelse og genbrug

For at minimere deres aftryk på miljøet har Lauzon indført en nul-spild-politik som en vigtig del af deres produktion. Den primære energikilde til deres lufttørrer og til opvarmning af deres fabrikker kommer fra deres egne høvlspåner og eget savsmuld. Det, de ikke bruger, laver de til CO2-neutrale træpiller til brændeovne. Lauzon er med til at skabe en grønnere verden.

Ansvarlig sourcing

Når du vælger et Lauzon-gulv kan du være sikker på, at deres politik er udviklet med det formål at beskytte skoven i mange generationer fremover. Hvad enten det drejer sig om canadisk eller importeret træ, udvælger Lauzon kun træ fra bæredygtigt forvaltede skove. Derudover er de i fuld overensstemmelse med den amerikanske Lacey-lov i forhold til import af lovligt fældet træ i producentlandet. Lauzon er ISO 14001-certificerede for deres miljøstyringsprocesser, herunder hvordan de måler deres miljøpåvirkning og arbejder på at forbedre deres resultater. Hvis du er miljøbevidst, giver Lauzon dig ro i sindet.

Lauzon – De populære trægulve fra Canada

Som de eneste i Danmark kan vi præsentere de intelligente trægulve fra Canadiske Lauzon. Pure Genius teknologien gør luften i dit hjem op til 85 % renere og giver dermed et sundere indeklima. Hvert stykke træ produceres med den nyeste teknologi, der sikrer den allerhøjeste præcision. Klik herunder for at læse mere om de intelligente trægulve.

 • Laboratorietestet

  Pure Genius giver et sundere indeklima, og er testet gentagne gange i uafhængige europæiske og nordamerikanske speciallaboratorier for at dokumentere teknologiens ydeevne og effektivitet.

 • Perfektion gennem præcision

  Naturen overlader ikke noget til tilfældighederne. Hvert element har sin eksistensberettigelse. Naturens elementer går i bemærkelsesværdig spænd med hinanden og giver liv til en ekstraordinær organisk helhed. Hos Lauzon er vi inspireret af naturens balance.

 • Varig effektivitet

  Pure Genius gør luften i dit hjem op til 85 % renere og bevarer sin effekt, så længe overfladen bevares intakt.

 • Kvalitetskontrol

  Hver dag arbejder vi for at sikre, at dine gulve på alle måder lever op til de højeste standarder. Det starter med vores strenge kvalitetskontrol. Din investering vil holde i rigtig lang tid i al sin skønhed. Det lover vi.

 • Perfekt håndværk

  Vi fremstiller hvert stykke træ med den nyeste teknologi, der sikrer den allerhøjeste præcision. Det giver os mulighed for at opnå nøjagtige resultater for hvert produkt, vi producerer – hver gang.

 • Perfekt tilpasset

  Vores not og fer er præcisionsudført under anvendelse af den mest avancerede teknologi til rådighed. Vores 4-sidede micro-V-kanter er blandt de allerbedste på markedet og giver den mest gnidningsfrie overflade, du nogensinde kommer til at gå på.

Naturen er en dygtig kunstner

Den forfører os, ernærer os og imponerer os. Den er fantastisk inspirerende. Naturen charmerer os og omgiver os med skønhed, teksturer og farver: ren, levende, vibrerende, fængslende. Naturen er dybt bevægende. Når vi lukker naturen ind, får vi tilført varig velvære, som vi gerne vil bevare for altid.

Hos Lauzon designes vores tidløse gulve til at give denne fornemmelse af komfort og tilfredsstillelse i dit hjem. Hver eneste dag arbejder vores træeksperter med at finde den indre skønhed, der gør hver træsort særlig egnet til at skabe den perfekte stemning, du vil glæde dig  over at genopdage hver dag.

“Lauzon tilbyder ren elegance i naturtræ. Det er op til dig at vække det til live i dit hjem.”
David Lauzon, adm. direktør

Forurenende stoffer overalt

Forurenende stoffer overalt

Hver dag tager vi over 20.000 vejrtrækninger. Ofte er indeklimaets indåndingsluft langt mere forurenet end udeluften, 5-10 gange ifølge nogle estimater. Det skyldes, at vi lever i stadig mere lufttætte miljøer, der indeholder mange kilder til indendørs forurening. Byggematerialer, møbler eller almindelige husholdningsartikler kan løbende afgive giftige stoffer, hvoraf det almindeligste er formaldehyd.
Vi bruger typisk 90 % af tiden indendørs og 14 timer om dagen i hjemmet. Derfor er kvaliteten af luften i vores hjem noget, vi alle bør være optaget af. Dårligt indeklima kan føre til en lang række sygdomme, bl.a. allergi og astma.

Luftrensende intelligent gulv

Luftrensende intelligent gulv

Alle vores gulve er fremstillet uden opløsningsmidler, flygtige organiske forbindelser eller formaldehyd, og de opfylder de strengeste standarder for giftige emissioner.Takket være vores avancerede teknologi, Pure Genius, sikrer vores gulve med titanium-finish et endnu renere indemiljø. Pure Genius er et lysaktiveret, luftrensende middel fremstillet af titandioxid, der er integreret i Lauzons titanium-gulvfinish. Lauzons Pure Genius giver dit gulv mulighed for at rense luften på samme måde som træer

Aktiveres af lys

Aktiveres af lys

Pure Genius virker af sig selv. Naturlig eller kunstig belysning aktiverer titandioxiden i Pure Genius og aktiverer det luftrensende middel.
Luftcirkulationen, som genereres af vores bevægelser gennem et rum eller en blæser er alt, der kræves, for at de toksiske forurenende stoffer i luften kommer i kontakt med de aktive Pure Genius-nanopartikler.
De aktive nanopartikler i Pure Genius nedbryder de toksiske stoffer i luften (formaldehyd og andre forurenende stoffer) og omdanner dem til uskadeligt vand og kuldioxidmolekyler.

Få et sundt indeklima med Lauzon gulve

Laboratorietestet

Pure Genius er testet gentagne gange i uafhængige europæiske og nordamerikanske speciallaboratorier for at dokumentere teknologiens ydeevne og effektivitet. Pure Genius giver et sundere indeklima.


Perfektion gennem præcision

Naturen overlader ikke noget til tilfældighederne. Hvert element har sin eksistensberettigelse Naturens elementer går i bemærkelsesværdig spænd med hinanden og giver liv til en ekstraordinær organisk helhed. Hos Lauzon er vi inspireret af naturens balance.


Perfekt håndværk

Vi fremstiller hvert stykke træ med den nyeste teknologi, der sikrer den allerhøjeste præcision. Det giver os mulighed for at opnå nøjagtige resultater for hvert produkt, vi producerer – hver gang.