Book tid og få personlig rådgivning

Ønsker du at se vores showroom, så book tid direkte i vores kalender til venstre. Det er alle dage en god idé at booke tid i kalenderen. På den måde sikre vi, at vi har den nødvendige tid til at give dig den bedst mulige rådgivning.

Er der ikke en tid, der passer dig?
Vi vil rigtig gerne hjælpe dig med at finde dit drømmegulv. Oplever du, at der ikke er en tid i kalenderen, der passer dig, så er du velkommen til at henvende dig til os på enten mail: Info@stonetreatment.dk eller telefon 4375 2565, så finder vi en tid til dig.

Kom ud i vores showroom og find dit drømmegulv

Personlig rådgivning

Når du booker en tid i vores showroom, sætter vi god tid af til at rådgive dig i forbindelse med dit gulvvalg. Vi rådgiver både dig, som allerede ved, hvilket gulv du leder efter,
men også dig som er på bar bund.

Stort udvalg – et gulv til enhver smag

I vores showroom finder du et stort udvalg af bæredygtige og eksklusive trægulve herunder vores luftrensende trægulve fra vores Canadiske producent Lauzon. Vi tilbyder også gulve af vores eget design, ligeledes af høj kvalitet. Du finder både plankegulve og sildeben i forskellige størrelser hos os.

Vi er lagerførende

Ofte skal du vente flere uger på at få dit gulv med hjem, men ikke hos os. Vi har nemlig størstedelen af vores gulve på lager, hvorfor du som udgangspunkt kan få dit gulv med hjem med det samme.

Oplev gulvene tæt på

I vores showroom kan du komme tæt på gulvene og se dem i forskelligt lys. Farverne på gulvene, som ses her på vores website, kan nemlig godt differentiere fra farverne på gulvene i vores showroom. Det skyldes, at farver på en skærm ikke altid stemmer overens med farver i virkeligheden. Derfor vil vi altid gerne have, at du kommer ned i vores showroom og får set gulvene helt tæt på.  Vi giver dig også gerne prøver med hjem på de gulve, som du er interesseret i. Så kan du bedre få en fornemmelse af, hvordan det respektive gulv vil se ud hjemme hos dig.

Vi ser frem til at møde dig

Vi ser frem til at møde dig i vores showroom, hvor du kan få inspiration og vejledning til dit gulvvalg, og vi gør en dyd ud af at finde lige præcis det gulv, der passer bedst til dig.