I dag har både virksomheder og kunder et ansvar for at agere klimavenligt og nedsætte CO2 udledningen. Trægulvspecialisten arbejder målbevidst med at bidrage til opnåelse af FN´s verdensmål, og vi hjælper kunderne til at træffe klimabevidste valg, ved at tilbyde bæredygtige trægulve produceret og håndteret med omhu for vores klima. At købe et trægulv der er af høj kvalitet og klimavenligt kan umiddelbart virke dyrere, men set over en længere periode, hvor kvalitet og teknologi betyder mindre vedligehold og længere holdbarhed, er den rette løsning både bekvem, nedsætter køb-og-smid-væk-kulturen, og bliver en gevinst for vores klima.

Trægulvsspecialisten tilbyder et eksklusivt bredt sortiment, moderne som klassisk, og tilbyder professionel rådgivning og montering til private og virksomheder. Et tæt samarbejde med vores leverandører betyder at vi ved større projekter kan tilbyde skræddersyede løsninger, nøjagtig tilpasset kundens ønsker og behov.

Se her hvilke af FN´s 17 verdensmål vi særligt sigter at bidrage til:

 • Verdensmål 3

  Vi kan medvirke til sundhed i private hjem og på arbejdspladser ved at forbedre indeklima og mindske sundhedsskadelige effekter af luftforurening.

 • Verdensmål 9

  Vi deltager i forskning og innovation, der søger at øge brugen af teknologi til at fremme bæredygtighed og forbedre klimaet, bl.a. gennem aktive overfladebehandlinger.

 • Verdensmål 11

  Vi kan bidrage til at nedbringe luftforurening gennem brug af NOX reducerende teknologi i overfladebehandling udendørs såvel som indendørs.

 • Verdensmål 12

  Vi tilstræber klimavenlig produktion og bæredygtighed ved at tilbyde kvalitet med lang levetid. Vi hjælper kunder til at kunne træffe klimavenlige valg.

 • Verdensmål 13

  Vi søger at mindske CO2 udslip ved at begrænse fragt.

 • Verdensmål 15

  Vi søger producenter, som udviser omhyggelig og ansvarlig skovforvaltning.

Forurenende stoffer overalt

Forurenende stoffer overalt

Hver dag tager vi over 20.000 vejrtrækninger. Ofte er indeklimaets indåndingsluft langt mere forurenet end udeluften, 5-10 gange ifølge nogle estimater. Det skyldes, at vi lever i stadig mere lufttætte miljøer, der indeholder mange kilder til indendørs forurening. Byggematerialer, møbler eller almindelige husholdningsartikler kan løbende afgive giftige stoffer, hvoraf det almindeligste er formaldehyd.
Vi bruger typisk 90 % af tiden indendørs og 14 timer om dagen i hjemmet. Derfor er kvaliteten af luften i vores hjem noget, vi alle bør være optaget af. Dårligt indeklima kan føre til en lang række sygdomme, bl.a. allergi og astma.

Luftrensende intelligent gulv

Luftrensende intelligent gulv

Alle vores gulve er fremstillet uden opløsningsmidler, flygtige organiske forbindelser eller formaldehyd, og de opfylder de strengeste standarder for giftige emissioner.Takket være vores avancerede teknologi, Pure Genius, sikrer vores gulve med titanium-finish et endnu renere indemiljø. Pure Genius er et lysaktiveret, luftrensende middel fremstillet af titandioxid, der er integreret i Lauzons titanium-gulvfinish. Lauzons Pure Genius giver dit gulv mulighed for at rense luften på samme måde som træer

Aktiveres af lys

Aktiveres af lys

Pure Genius virker af sig selv. Naturlig eller kunstig belysning aktiverer titandioxiden i Pure Genius og aktiverer det luftrensende middel.
Luftcirkulationen, som genereres af vores bevægelser gennem et rum eller en blæser er alt, der kræves, for at de toksiske forurenende stoffer i luften kommer i kontakt med de aktive Pure Genius-nanopartikler.
De aktive nanopartikler i Pure Genius nedbryder de toksiske stoffer i luften (formaldehyd og andre forurenende stoffer) og omdanner dem til uskadeligt vand og kuldioxidmolekyler.

Få et sundt indeklima med Lauzon gulve

Design
I tæt dialog med designere, skaber vi moderne, praktiske og bæredygtige løsninger. Vores tidløse gulve giver denne fornemmelse af komfort og tilfredsstillelse i dit hjem. Hver eneste dag arbejder vores træeksperter med at finde den indre skønhed, der gør hver træsort særlig egnet til at skabe den perfekte stemning, du vil glæde dig over at genopdage hver dag.

Kvalitet
Omhyggeligt udført ingeniørarbejde sikrer en høj kvalitet, en stærk og stabil opbygning af hvert stykke trægulv, som er velegnet til gulvvarme, uden at ville arbejde i temperaturforskelle.

Overfladebehandling – Oplev vores Titanium tm finish. Vores eksklusive polymeriserende teknologi har gjort det muligt for os at revolutionere branchen og omdefinere standarderne for kvalitet. Med 30års garanti på lakken i private hjem og 10år i erhverv, undgår man at skulle regelmæssigt slibe og om-lakere + når det er lagt er det klar til brug (ingen efterbehandling). Den høje kvalitet betyder et bæredygtigt trægulv, som vil holde i mange år.

Vedligehold
Vi imødekommer kundernes ønske om et (næsten) vedligeholdelsesfrit trægulv – der er både penge og besvær at spare ved at minimere vedligehold, fordi den stærke overflade nedsætter betydeligt behovet for regelmæssig slibning og genbehandling. Dvs ingen støv eller efterbehandling. Vi tilbyder forskellige løsninger af overfladebehandlinger afhængigt af kundens ønsker. Sammen skræddersyer vi den bedste løsning hver gang.